NAYRA LLONCH MOLINA (Coordinadora)

Professora i Investigadora de la UdL

Professora agregada de l’àrea de Didàctica de les Ciències Socials del departament de Didàctiques Específiques (DIDESP) de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social (FEPTS). Experta en educació patrimonial, didàctica de l’objecte, museografia didàctica i museus escolars, entre d’altres. És membre del grup de recerca consolidat DHiGeCs de doble filiació UB-UdL i n’és la IP del grup de la UdL. Dirigeix de les revistes científiques Her&Mus. Heritage and Museography i Tourism and Heritage Journal.

 

ORCID

 

Researcher ID

 

Google Scholar

 

 

IOLANDA BERENGUÉ CARBONELL

Mestra d’Educació Infantil de l’escola Mare de Déu del Carme d’Alcoletge

És coordinadora de pràctiques acadèmiques d’estudiants dels graus de mestre de la Universitat de Lleida i d’altres universitats espanyoles.

Té reconegut pel Departament d’Educació el perfil de Lectura i Biblioteques Escolars. En l’actualitat és coordinadora de la biblioteca de l’escola.

 

 

 

ANNA BERENT PALAU

Mestra d'Educació Infantil i Primària

És mestra d’educació Infantil i Primària, amb menció d’educació musical. Ha realitzat el TFG vinculat a la temàtica d’aquest grup ICE, el qual tracta sobre el treball del patrimoni musical proper mitjançant la didàctica de l’objecte al poble de Juneda. Té reconegut pel Departament d’Educació el perfil de Lectura i Biblioteques Escolars (LBI). Actualment continua la seva formació acadèmica amb el màster de Psicopedagogia.

 

 

DR. ENRIC FALGUERA GARCIA

Professor i Investigador de la UdL

Professor lector de l’àrea de Didàctica de la Llengua i la Literatura del departament DIDESP de la FEPTS i amb àmplia experiència com a professor d’educació secundària. Expert en biblioteques escolars, entre d’altres.

 

ORCID

 

Researcher ID

 

Google Scholar

 

 

 

CLARA LÓPEZ BASANTA

Professora de la UdL i Coordinadora de la Xarxa de Museus de les
Terres de Lleida i de l’Aran

Coordinadora de la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran i professora associada de l’àrea de Didàctica de les Ciències Socials del departament DIDESP de la FEPTS.

És experta en educació patrimonial i museus i té experiència en el desenvolupament d'activitats i programes didàctics. Està realitzant la tesi doctoral sobre el potencial didàctic de l'automòbil com a objecte de museu.

 

Google Scholar

 

 

MERITXELL MAÑOSA ALBUIXECH 

Mestra d'Educació Infantil

És mestra d’Educació Infantil i màster en Recerca en Educació, especialitat en Ciències Socials. El seu TFM és sobre "Les possibilitats educatives del patrimoni miner a l’educació infantil. Un estudi de cas sobre el patrimoni miner a l’Alta Ribagorça" (2017). Té reconegut pel Departament d’Educació el perfil de Lectura i Biblioteques Escolars (LBI).
 
 
 
 

SÒNIA MEDINA SALCEDO

Mestra d'Educació Primària a l'Escola Arquitecte Jujol dels Pallaresos.
És mestra d'Educació Primària i té reconegut pel Departament d'Educació els perfils de Lectura i biblioteca escolar (LBI), Metodologia amb enfocament globalitzat i Immersió i suport lingüístic. Ha estat coordinadora de biblioteca en diferents escoles.
Des de l'any 2017 ha assistit al Seminari de biblioteques escolars i altres formacions derivades d'aquest.
Ha format part d'un grup de mestres que han elaborat un Projecte d'Educació Literària per Educació Primària i han creat una Maleta Literària que es pot agafar en préstec al Centre de Recursos del Tarragonès. 

 

 

 

 ANA PORTELA FONTÁN

Mestra d'Educació Primària i educadora de museus

Doctora en Didàctica de les Ciències, les Llengües, les Arts i les Humanitats (línia de recerca en Didàctica del Patrimoni, les Arts i el Turisme cultural), Màster d’Educació Interdisciplinària de les Arts (UB) i mestra d’Educació Primària. 

La seva recerca s'ha centrat en l'estudi de maletes didàctiques i l'ús de l'objecte com a recurs per a l'ensenyament i l'aprenentatge de l'art contemporani en museus.

 

 

CARLOTA ROGER GONCÉ

Psicòloga i mestra d'Educació Infantil

És psicòloga i mestra d’Educació Infantil. Actualment exerceix de mestra a l’Escola FEDAC de Salt. Té formació en museus escolars i biblioteques escolars i va realitzar el seu TFG vinculat al projecte d’innovació i millora de la docència del que sorgeix aquest equip ICE.

  

 MIQUEL SABATÉ NAVARRO

 Servei Educatiu del Museu del Lleida
 

Miquel Sabaté Navarro és llicenciat en Geografia i Història (UdL), postgraduat en Educació i museus (UB) i diploma en estudis avançats (DEA) en Educació inclusiva i atenció socioeducativa (UdL). Ha realitzat dues estades de recerca relacionades amb la divulgació del patrimoni a la UQAM (Canadà). Treballa com a educador de museu i és el responsable de l'Àrea de Educació del Museu de Lleida. Col·labora com a docent en el Màster de Gestió del Patrimoni Cultural (UB), el Màster en Museos Educación y Comunicación (UNIZAR) i les facultats d'educació de la UdL, la UB i la UAB.

 

Google Scholar

 

 

DR. MOISÉS SELFA SASTRE

Professor i investigador de la UdL

Professor agregat de l’àrea de Didàctica de la Llengua i la Literatura del departament DIDESP de la FEPTS i amb àmplia experiència com a professor d’educació secundària. Expert en biblioteques escolars, entre d’altres.

 

ORCID

 

Google Scholar

 

 

MARIA MERCÈ SICILEO JAUCET

Mestra d'Educació Primària

Mestra d'Educació Primària a l'escola Arquitecte Jujol de Pallaresos.

Graduada en el Màster de Mètodes d'Ensenyament en Educació Personalitzada, basat en les metodologies educatives més innovadores utilitzades a l'aula.

Té reconegut pel Departament d’Educació el perfil de Lectura i Biblioteques Escolars. En l’actualitat és coordinadora TAC de l’escola.

 

NAIARA VALERO 

Mestra d'Educació Primària a l'escola Montessori de Rubí

És mestra d'Educació Infantil i Primària amb menció d'Educació en la Diversitat, graduada a la UDL.

També té l'especialitat d'anglès i acaba d'activar-se el perfil d'Educació Visual i Plàstica. I està treballant per activar-se el perfil de Biblioteques escolars aquest setembre.